Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KÜÇÜK BAĞIŞ, BÜYÜK UMUT!

KÜÇÜK BAĞIŞ, BÜYÜK UMUT!

ÇOCUKLARIN KARNI DOYSUN, ALTI TEMİZ OLSUN!

İhtiyaç sahiplerine bez ve mama desteği!

Kadının elinin değdiği her iş ayrı bir anlam kazanıyor.

Ordu Altınordu Yenimahalle Muhtarı Elvan Alan Bektaş’ın 3 ay önce başlatmış olduğu ihtiyaç sahiplerine bez ve mama desteği kampanyası büyük ilgi görüyor.

“Çocuklarımızın karnı doysun, altı temiz olsun” diyerek yola çıkan ve 3 aydır yürütmüş olduğu kampanyasını Ordululara duyuran Yenimahalle Muhtarı Elvan Alan Bektaş, Hayırseverlerden ve iş adamlarından desteklerini esirgememesini istiyor.

Mahalle ayırt etmeksizin her mahalleden ihtiyaç sahibi ailelerin gönlüne dokunduklarını, pandemi nedeniyle zor süreç geçiren ailelere yardımcı olmaya devam ettiklerini söyleyen Yenimahalle Muhtarı Bektaş, her ihtiyaç sahibi ailenin gönlüne girmeye devam ediyor.

Altınordu’da sürekli olarak ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü kampanyalarla adını duyuran Muhtar Bektaş, ne kadar ihtiyaç sahibi aileye ulaşılırsa o kadar mutlu olduğunu dile getiriyor.

Kampanyaya kendi mahallesinnde yaptığı yardımlarla başladığını şimdi hemen hemen bütün mahallelere yardım yaptıklarını söyleyen Muhtar Bektaş, “Altınordu’nun bütün mahallelerinden bize gelenler oluyor. Özellikle bez ve mama için gelen çok vatandaşımız var.

Bu salgın sürecinde biz belki bir simit yiyerek karnımızı doyurabiliriz ama bir bebeğe mama vermek onu doyurmak zorundayız. Pandemi döneminde çoğu kişi işsiz. Şuanda herkesin buna ihtiyacı var. Öyle aileler var ki kadının 3 çocuğu var, eşi pandemi sürecinde işten çıkarılmış kadın zaten çocuklarından dolayı çalışamıyor hal böyle olunca bizler bu ailelere yardım etmek zorundayız.” Dedi.

 

MAHALLE AYIRT ETMİYOR!

Ben sadece benim mahallem diye bakmıyorum diyen Bektaş, “Hangi mahalleden bana gelirlerse ben duymuş ki gelmiş diyerek mahalle ayırt etmeden desteğimizi esirgemiyorum. Şu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek olmak zorundayız.”

 

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK BEKLİYORUZ!

Bektaş, “Özellikle iş adamlarına sesleniyorum bizlerden desteklerini esirgemesinler. 1 tane bezden mamadan ne olur demeyin. Hepsine muhtaç çok sayıda aile var. Hepsine yetişmek istiyorum ama desteksiz olmuyor. Küçük bağışlarınız bizlerin büyük umutları oluyor. Çocuklarımızın karnı doysun, altı temiz olsun bizde evimizde rahat uyuyalım.” Diye konuştu.

 

DEMİR ALİ’DEN KÜÇÜK KARDEŞLERİNE DESTEK

Bektaş, “Amerika’da tedavi gören SMA TIP1 hastası Demir Ali bebek, Ordu’daki kardeşlerini unutmadı ve kampanyaya çok sayıda mama ve bez yardımında bulundu.” Dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyen hayırsever ve iş adamları 0533 315 73 54 nolu numaradan Yenimahalle Muhtarı Elvan Alan Bektaş’ı arayarak desteklerini ulaştırabilir.

Özel Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false