Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KURSLARA TALEP AZ!

KURSLARA TALEP AZ!

KURSLARA TALEP AZ!

Pandemi’den dolayı spor camiasının da kötü etkilendiği söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Gençlerimizin de enerjisini atması gerekiyor. Bu konuda velilerimiz de azami gayret göstererek yavrularını en az haftada 2-3 gün bu kontroller dahilinde spora göndermesini öneriyoruz.” dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm ilçelerde farklı branşlarda ücretsiz spor kursları açtıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, pandemiden dolayı talebin az olduğunu ifade etti.

 

HER İLÇEDE FARKLI BRANŞLARDA

Altınordu’da bir çok branşta spor kurslarının bulunduğunun altını çizen Müdür Genç, “Altınordu'da tüm branşlar var. Basketbol, voleybol, güreş, atletizm, eskrim, jimnastik, yüzme, tekvando, wushu, judo, hentbol ve okçuluk var. Fatsa'da basketbol, tekvando, judo, atletizm, güreş, voleybol ve okçuluk var. Ünye ilçesinde halter, judo, güreş, tekvando, boks, voleybol, basketbol, masa tenisi ve okçuluk var. Ulubey’de kickboks, judo ve basketbol var. Gürgentepe’de atletizmle tekvando var. Mesudiye'de tekvando var. Perşembe ilçesinde wushu, tekvando, hentbol ve basketbol var. Akkuş’ta boks, voleybol, güreş var. Korgan'da güreş, basketbol, voleybol var. Gölköy, Kumru, İkizce ve Çaybaşı’nda ise güreş ve tekvando var. Aybastı, Çamaş ve Çatalpınar'da güreş var.” diyerek ilçelerde bulunan branşları sıraladı.

 

“SPOR YAPARAK SAĞLIKLI KALSINLAR”

Pandemiden dolayı evlere kapanan çocukların enerjilerini atmalarını amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Müdür Genç, “Çocuklar evde, yani enerjilerini atması lazım. Spor yaparak sağlıklı bir yaşam edinilmesi için bu kursları açtık. O yüzden teşvik etmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

BAŞVURULAR İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ VE SPOR SALONLARINA

Başvuruların ilçe müdürlüklerine yapılabileceğinin altını çizen Müdür Genç, “Başvurular Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimize ve spor salonlarımıza yapılabilir.” dedi.

 

“VELİLER ENDİŞE ETMESİN”

Tüm pandemi önlemlerini aldıklarını da vurgulayan Müdür Genç, “Spor salonlarımızda 4 m2’ye 1 sporcu düşecek şekilde düzenliyoruz. Gerekli tüm pandemi kurallarına uygun bir çalışma ortamı sağlıyoruz. Artık pandemi ile yaşamaya alışmamız gerekiyor.” diyerek velilerin endişe etmemelerini istedi. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı