Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

LİDER FİRMAYI ORDULU ALDI

LİDER FİRMAYI ORDULU ALDI

ALMANYA'NIN LİDER FİRMASI ORDULUNUN

EuroCar Mahmut Altuntaş’a devredildi. Almanya’nın alanında lider firması el değiştirdi. EuroCar hemşerimiz Mahmut Altuntaş tarafından satın alındı.

Avrupa’da 30 yıldır Türk’ün adını gururla taçlandıran, alanında öncü Türk firması olan Eurocar Ordulu Mahmut Altuntaş tarafından satın alındı. Firmanın genel koordinatörlüğü ise Gazeteci Savaş̧ Çelebi yapacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çelebi şunları söyledi: "Geniş̧ araç̧ filosuyla ve harika ekibiyle Almanya’nın, sektörde en köklü firmaları arasına giren Eurocar ailesinde yer almak beni heyecanlandırıyor. Eurocar ailesi olarak, sizlerle birlikte, her geçen gün daha da iyisi hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Eurocar çok güçlü ve tecrübeli bir marka. Hedefimiz; Dünya’nın değişim hızına uyum sağlayıp sektörün lider kuruluşu olmak için hep birlikte daha çok çalışmak olacaktır. Temel odağımız siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını analiz etmek, markanın kilit pazarlardaki konumunu sağlamlaştırmak, sektörde işbirliklerinde bulunmak ve çalışanlara yeniden enerji aşılamak olacaktır."

Genel Koordinatör Çelebi, “1991 yılında Hüseyin Kıskanç̧ tarafından kurulan ve oğulları Hasan Ayhan Kıskanç’la devam eden EuroCar yeni sahibiyle yoluna devam edecek. Almanya’da 30 yıldır müşterilerine kaliteli hizmet veren ve alanında Almanya’da ki ilk 3 şirketten biri olan Eurocar, 12 yıldır bu şirkette genel müdür olarak çalışan Mahmut Altuntaş̧ tarafından 01.01.2021 tarihi itibariyle satın alındı... Firmayı bugünlere taşıyan, başta Kıskanç Ailesi olmak üzere emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ederiz...”diyerek firma hakkında açıklamada bulundu. Haber Merkezi



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli