Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

LİDERİ EVİNDE YENDİ

LİDERİ EVİNDE YENDİ

Ünye Gücü FK Voleybol lideri evinde yendi. 3-2

Voleybol Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Ünye Gücü FK Kadın Voleybol takımı, lider Bordo-Mavi karşısında kendi sahasında ti-break setiyle maçı kazanarak üst üste sekizinci maçını kazandı. 3-2

Geçtiğimiz sezon Voleybol Kadınlar 2.Ligi’nde Play-Off oynayan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı, mücadele ettiği 14.Grup’ta sezon başından bu yana Bordo-Mavi ve İskofyaspor ile birlikte Play-Off mücadelesi içerisinde yer aldı. Kırmızı-Siyahlı ekip, ligin ilk yarısının normal sezonunda son iç saha maçında ise lider Bordo-Mavi ile karşılaştı.

Ünye İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan Güngör Yüce’nin öğrencileri ilk iki seti 25-16 ve 25-17 kazanarak maçta bir anda 2-0 öne geçti. İlk iki setteki performans sonrasında maçı rahat kazanması beklenen Ordu ekibi bir anda rehavete kapıldı ve maçın devamındaki iki setinde 18-25 ve 19-25 kaybedince maç bir anda ti-break’e kaldı. Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı, karşılaşmanın son setinde 15-13 kazanarak parkeden galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Gösterdiği performans ile ligin son maçı öncesinde Play-Off hedefi içerisinde kalan Ünye Gücü FK Kadın Voleybol Takımı’nda başarılı antrenör Güngör Yüce maçtan sonra ise ”Yıkan ekip. Son 8 maç 8 galibiyet evimizde namağlup. Herkesin eline koluna yüreğine sağlık” yaklaşımını yaptı.

SPOR 52

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false