Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

MAHALLENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

MAHALLENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Altınordu Belediyesi tarafından Cumhuriyetköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol açma çalışması ile yıllardır mahalle merkezi ile bağlantısı olmayan bölgeler yola kavuşuyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi insan odaklı hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Ulaşım alanında sorunları tespit eden Altınordu Belediyesi ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla mağduriyet yaşanan alanlarda kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda Cumhuriyetköy Mahallesi’nde, mahalle merkezi ile bağı olmayan ve ulaşımın bin bir zorlukla sağlandığı hanelerin bu mağduriyetinin giderilmesi için Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatı ile Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Ekipler, mahalle merkezine ulaşımı olmayan vatandaşların sorununu çözmek amacıyla yol açma ve genişletme çalışması yapıyor. Gece-gündüz demeden süren çalışmalara mahalle halkıda büyük destek veriyor. Mahalle içerisindeki bölgeleri bir birine bağlayan Altınordu Belediyesi, aynı zamanda yaptığı çalışma ile gönülleri de bir birine bağlamış oluyor.

MAHALLE SAKİNLERİ YOLA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Cumhuriyetköy Mahallesi’nde geçmişten bu güne yapılan yol açma çalışmalarını değerlendiren Cumhuriyetköy Mahallesi Muhtarı İmdat Kara, yıllardır insanların bin bir zorlukla evlerine ulaştıkları bölgede açılan yolun mahalle halkı adına çok önemli bir çalışma olduğunu belirtti. Birçok insanın yol olmayışı sebebiyle göç ettiğini ifade eden Kara, yapılan çalışma dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

MAHALLE SAKİNLERİ: “YOLUN YAPILMASI GERİYE GÖÇÜ BAŞLATIR”

Mahalle sakinleri de yapılan hizmeti yıllardır beklediklerini belirtirken yola kavuşmanın da sevincini yaşadılar. Birçok komşularının yol olmaması sebebiyle göç ettiğini de ifade eden mahalleliler, yolun açılması ile geri dönüşlerinde başlayabileceğini sözlerine eklediler. 

Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı