Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MEDYANIN SORUNLARI KONUŞULDU

MEDYANIN SORUNLARI KONUŞULDU

Medyadan güç birliği Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği Stratejik Plan ve Eylem Çalıştayı Ordu?da basın mensuplarının katılımı ile yapıldı.

Ordu’da medya alanında faaliyet yürüten 5 STK’nın bir araya gelerek hazırladığı ve AB Başkanlığınca uygun bulunarak onaylanan “Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği” Projesi, Ordu ayağı toplantısı yapıldı. Toplantıda Anadolu basınının önemine vurgu yapılarak, sorunlar tartışıldı.

Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel başkanlığında gerçekleşen toplantıda yerel medyanın sorunları ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. 

Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Medyada çalışan arkadaşlarımızın bilgi paylaşımında bulunabilmesi için yapılan çalışmalara destek verdik. Diğer alanlarda olduğu gibi medyanın da daha ileriye gitmesi için düzenlenen bu toplantıları çok önemsiyoruz.” Dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel, yerel medyada yaşanan sorunları anlatarak, çözüm önerilerini anlattı.  Haber: 

Soner ÖZDEMİR



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false