Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

“MEME KANSERİNE KARŞI YOGA YAPTILAR!

“MEME KANSERİNE KARŞI YOGA YAPTILAR!

Meme kanserine karşı sahilde yoga yaptılar”

Medical Park Ordu Hastanesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı özelinde stresin azaltılması ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Ordu sahilinde bir yoga etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılanlar, farkındalık yaratmak için pembe kıyafetler giydi.

Medical Park Ordu Hastanesi’nin Yoga eğitmeni Arzu Özen Özen eşliğinde gerçekleştirdiği farkındalıkilen bu etkinliğindekle, sağlıklı yaşamın önemi vurgulanırken, aynı zamanda kanserle mücadelede ruhsal ve fiziksel gücün önemine de değinildi. Etkinlik, Ordu'nun çeşitli bölgelerinden katılan, kanserle mücadele eden kadınlar ve farkındalık yaratmak isteyen bireylerinin katılımıyla faaliyet gösterdidüzenlendi.

“Hem sağlığımıza dikkat çekiyor hem de güçlü bir mesaj veriyoruz”Farkındalık mesajı verildi

Hastane yetkilileri, etkinliğin amacının toplumda meme kanseri farkındalığını artırmak ve kadınları düzenli kontroller konusunda bilinçlendirmek olduğunu belirtti. Etkinlikte konuşma yapan Medical Park Ordu Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Bölge Müdürü Özlem Yazıcı Yazıcı “Hepimiz biliyoruz ki meme kanserinin, erken teşhisle tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekildi. tır. Bu tür farkındalık etkinlikleriyle, kadınlarımızın sağlığına dikkat etmelerini ve düzenli kontrollerini aksatmamalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bugün burada bir araya gelerek, hem sağlığımıza dikkat çekiyor hem de güçlü bir mesaj veriyoruz” dedi.

Katılımcılar, sahilde yapılan yoga seansının ardından hastane yetkilileri ile kahve içerek sohbet ettiler.  Etkinlik, katılımcılara dağıtılan bilgilendirici broşürlerle sona erdi. Medical Park Ordu Hastanesi yetkilileri, benzer farkındalık etkinliklerine devam edeceklerini ifade etti. Haber Merkezi



  • Cuma 12.9 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.5 ° / 6.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 16.1 ° / 6.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu