Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MESLEK EDİNDİRME KURSU BAŞLIYOR

MESLEK EDİNDİRME KURSU BAŞLIYOR

MESLEK EDİNDİRME KURSU BAŞLIYOR

2021 yılı ikinci dönem meslek edindirme kursu başlıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İŞKUR arasında imzalanan MEGİP protokolü kapsamında Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde düzenlenen istihdam garantili meslek edindirme kursunun bu yıl ikincisi için alınan başvuruların ardından yapılan mülakatlarla uygun 25 kişi daha belirlenerek yeni dönem kurs süreci başladı.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, İŞKUR yetkilileri ve meslek edindirme kursu için bu dönem istihdamı sağlayacak Oda Üyesi, Tera Tekstil firmasının yetkilileri ile birlikte gerçekleştirilen mülakatlar sonrasında aktif döneme katılım sağlayacak adaylar belirlendi.

Başkan Karataş konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İstihdama kazandırmak üzere 25 kardeşimizi daha seçtik. Bu kardeşlerimiz burada görecekleri eğitimle hem yetkinlik kazanarak bir meslek sahibi olacaklar hem de önce ailelerinin sonra bölgemizin ekonomisine katkı sağlayacaklar inşallah. Her birine şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın. Sürece katkılarından ötürü İŞKUR’a ve Tera Tekstil firmamıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bölgemizdeki istihdama da yatırıma da katkı ve yön vermeye yorulmadan devam edeceğiz inşallah." dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false