Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

MESUDİYE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

MESUDİYE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Müdür Vargeloğlu ilçe ziyaretine ilk olarak Mesudiye Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun'u ziyaret ederek başladı. Mesudiye Kaymakamı Hüseyin Ensar Altun'la Mesudiye ilçesinin eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Müdür Vargeloğlu, Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim çalışmaları ile eğitim yatırımları konusunda Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ten bilgi aldı, Müdürlük personelini birimlerinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yapımı tamamlanan 8 derslikli Mesudiye Özel Eğitim Uygulama Okulunu yerinde gören Müdür Vargeloğlu, okulla ilgili Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ten bilgi aldı. Mesudiye Ortaokulunda okul idaresi ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenler ile sohbet eden Müdür Vargeloğlu, "2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına büyük bir heyecan ve umutla başladık. Özellikle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim sistemimizin geleceğini şekillendirecek önemli bir dönüşüm. Bu model, öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyor. Aynı zamanda, millî ve manevi değerlerimize bağlı, topluma duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu yılki eğitim-öğretim sürecinde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini okullarımızda hayata geçirmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Bu süreçte sizler, okullarınızda çok önemli bir role sahipsiniz. Sizlerin vizyonu, enerjisi ve deneyimleri, bu çalışmaları başarıyla yönetmemiz için çok değerli. Hepinize bu önemli görevinde başarılar dilerim. Unutmayalım ki, bizler sadece öğretmen değil, aynı zamanda geleceğin mimarlarıyız. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, ülkemizin geleceği için bir umuttur." ifadelerini kullandı. 

İl Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, gerçekleştirilen çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenler ile fikir alış verişinde bulundu. Son olarak Mesudiye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Müdür Vargeloğlu öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okulda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı. Okul idaresi ve öğretmenleri ile öğretmenler odasında sohbet eden Müdür Vargeloğlu; sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak Mesudiye ilçe ziyaretini tamamladı. Haber Merkezi

 



  • Cuma 12.9 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.5 ° / 6.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 16.1 ° / 6.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu