Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

 

Gülyalı’da geçen ay başlanan vatandaşların yıkımı konusunda ısrarla talepte bulunduğu metruk binaların yıkımına devam ediliyor.

Hoşköy Mahallesi’nde vatandaşların yıkımı konusunda ısrarla talepte bulunduğu metruk binaların yıkımına gerçekleşti. Terk edildiği için birçoğu yıkılmak üzere olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden dört adet binanın yıkım işlemi tamamlandı.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yıkım işlemlerini Hoşköy Mahallesi Muhtarı Medet Sipahi ile birlikte yakından takip etti.

HAFRİYAT DOLGU MALZEMESİ OLARAK KULLANILDI

Vatandaşların taleplerinin karşılandığını ifade eden Başkan Tepe, “Hoşköy gibi güzel bir mahallede estetik açıdan olumsuz bir görünüm sergileyen eski yapıların yıkım işlemlerini tamamlıyoruz. Buradan elde edilen hafriyat malzemesini de yine aynı mahallemizde daha önce açtığımız yolların altyapısını güçlendirmek için dolgu malzemesi olarak kullandık. Kaynaklarımızı verimli kullanma noktasında anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Destek olan vatandaşlarımıza ve çalışmaların her safhasında işin başında yer alan Muhtarımız Medet Sipahi’ye teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Dilek TİRYAKi

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false