Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Altınordu Özel Eğitim Uygulama Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Altınordu Özel Eğitim Uygulama Okulunca 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrenciler için Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde mezuniyet töreni düzenlendi. 

Törene Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Şube Müdürü Demiray Getmez, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Erkan Karahan, öğrencilerin yetişmesinde emek veren öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür edip öğrencilere mutlu bir ömür dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından öğrencilerin müzik dinletisi, halk oyunları ve tiyatro gösterileri gerçekleştirildi. Etkinlikler, izleyiciler tarafından beğeniyle takip edildi. Kaymakam Erkan Karahan ve protokol üyelerince mezun olan öğrencilere temsili diplomaları takdim edildi, öğrencilerin kep fırlatmasıyla tören sona erdi. 

Tören sonrasında Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile öğrencilerin eserlerinin sergilendiği resim ve el sanatları sergisini gezdi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu