Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

“MİLLETİMİZİN ZAFERİ İLE SONUÇLANMIŞTIR “

“MİLLETİMİZİN ZAFERİ İLE SONUÇLANMIŞTIR “

 

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 2016 yılında kendini kainat imamı diye lanse eden hain FETÖ  darbe girişimin 4. Yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Tomakin mesajında, “15 Temmuz 2016 yılında kendi heva ve hevesi için gözünü kırpmadan vatanını ve milletini dış güçlere satan Fethullah Gülen’in kalkıştığı darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milletimizi Sokaklara Davet Ediyorum’ tarihi çağrısı ile aziz milletimizin  her bir ferdi demokrasiyi milli iradeyi sahiplenerek dünyada eşine rastlamayan bir örneklikle. Bir anda hepsi meydanlara, hava limanlarına doldu, doluştu. Ama bir fark vardı neydi? bizim milletimiz tankların -16 lardan F-4’ lerden kaçmadı, helikopterlerin o mermilerine karşı göğsünü siper etti” dedi.

 

15 Temmuz gecesi milletimizin zaferi ile sonuçlandırmıştır

 

İl Başkanı Tomakin, “FETÖ, tüm terör örgütlerinin ortağı uluslararası bir örgütün darbe girişimini püskürttük. O gece, vatanı için, dini Mübin için, gözünü kırpmadan bir gonca gül gibi şehitlik makamına yükselmiş , kimi  o, gece ben sana bu aziz vatanı yar etmeyeceğim  diyerek yaralanmış  ve gazilik makamına  yükselmiş , kimi tanklara , kimi uçaklara meydan okuyarak , vatanımızı FETÖ denen hanine teslim etmemiş 15 Temmuz gecesi milletimizin zaferi ile sonuçlandırmıştır” dedi.

 

İl Başkanı Tomakin, “Bu hain darbe girişimi öyle planlı ve programlı yapılmıştır ki, şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemlerle milletimiz kandırılmış adeta hasan Sabbah haşhaşiler gibi ağını örerek hedefine varmak için  her yolu mübah saymış bir örgüt yapısının güya kendini din adamı kisvesi ile pazarlayan satılmış hain FETÖ ‘ nün  darbe girişimi nesilden nesile anlatılacak hainliklerle doludur” dedi.

 

İl Başkanı Tomakin, mesajının sonunda “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Bu millet alnı öpülesi bir millettir. Hani şair diyor ya yürüyeceksin, millet yürüyeceksin arkandan diye Elhamdülillah millet arkamızdan yürüdü ve bizi yalnız bırakmadı Şairin siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın dediği; benim milletim göğsünü siper etti ve bu hayasızca akını püskürttü. çünkü onun istiklalinin de istikbalinin de sigortası imanıydı bunu yaptı” ifadelerini kullandı.  Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 18 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı