Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“MİNNETLE VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUM”

“MİNNETLE VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUM”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyeti ilelebet yaşatacaklarını belirten Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ettiği istiklal mücadelemiz, elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Bugün büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, demokratik hak ve özgürlükler alanında büyük mesafeler kat ederek dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer almıştır.

Demokratik iradesi daha çok güçlenen Türkiye, şimdi her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler almaktadır.

Aziz Türk milletimiz, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir.

Cumhuriyetimizin modern şehri Ordu’da, Altınordu’muzda bu kutlu hedefe katkı vermeye inançla azimle devam edecektir.

Bu düşüncelerle büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bu günde minnet saygı ve şükranla anıyorum." H



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false