Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MOR BEYAZ ORDU!

MOR BEYAZ ORDU!

Ordu Stadyumu’nda devam eden inşaatta sıra koltuk montajına gelirken, koltuk montajının Mor ve Beyaz renklerle birlikte Ordu yazısı görücüye çıktı.

 

 

2017 yılında ilk kazmanın vurulduğu Ordu’nun Altınordu yapılan Ordu Stadyumu’nun ikmal inşaası devam ediyor. Çalışmalar ilk olarak çevre düzeni ve koltuk montajıyla başladı. Statta beyaz ağırlıklı koltuklar dikkat çekerken, VIP tribünün karşısında yer alan tribününde Mor koltuklarla Ordu yazısı yazıldı.

Dört kez açılış tarihi verilen ancak her geçen dönem maliyeti artan Ordu Stadyumu, dört yıldır açılmıyor. Üst yapısı biten ve yüzde 95’i tamamlayan Ordu Stadyumu’nun kalan işleri için bütçe yetersizliği bilgisi verilmiş ve ihaleye açılmıştı. 12 Ağustos’ta yapılan ihale sonrasında 23.740.000.00 liraya yapılacak ikmal inşaatı sonrasında teslim tarihinin 13 Şubat 2021 olduğu öğrenildi.

Ordu Stadyumu’nun koltuk montajı yapılırken, merak edilen montaj Ordu spor kamuoyu ile paylaşıldı. Beyaz ağırlıklı olan koltukların özellikle kamera çekim alanı olacak yer alan VIP tribün karşısındaki tribüne piksel şeklinde Mor koltuk montajı yapıldı. Tribündeki koltuklarda ‘Ordu’ yazısı da yer aldı. SPOR52



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false