Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“MOR SAÇLI BALERİN" OYUNU KORGAN’DA

“MOR SAÇLI BALERİN

 

1964 yılından bu yana perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), 2019-2020 sezonunda da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Yeni sezonda “Ah Karagöz Vah Karagöz Kim Korkar Mikroptan” ve “Mor Saçlı Balerin” adlı çocuk oyunlarıyla perdelerini açan OBBKT, bu kapsamda ilçelerde öğrencilere tiyatro heyecanı yaşatıyor.

“MOR SAÇLI BALERİN ÇOCUKLARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Mor Saçlı Balerin” Korganlı öğrencilerin beğenisini kazandı. OBBKT’nin deneyimli kadrosu tarafından sahnelenen oyun, Korgan’da iki ayrı gösterimle öğrencilerle buluştu. İlk olarak Korgan Tepealan İlkokulunda öğrencilerin beğenisine sunulan oyun daha sonra Korgan Merkez Fatma Trabzon Konferans Salonu’nda öğrencilere özel gösterimle sahnelendi.

“HER AY FARKLI BİR İLÇEDE OLACAK”

Çiğdem Özçelik'in yazdığı, Erhan Özçelik'in yönettiği "Mor Saçlı Balerin" oyunu hafta içi çarşamba ve perşembe günleri OBBKT'de seyirciyle buluşacak. Oyun daha sonraki günlerde belirli aralıklarla ilçelerde öğrencilerle buluşacak. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false