Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MORALLER YÜKSEK!

MORALLER YÜKSEK!

Liderleri yenerek çıkışa geçen 52 Orduspor’da morallerin yüksek olduğunu açıklayan Basın Sözcüsü Olgun Alp, önlerindeki iki maçtan da galip ayrılarak ilk yarıyı bitirmek istediklerini belirtti.

 

 

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, yapılan Teknik Direktör değişikliğiyle birlikte çıkışa geçti. Oynanan son iki zorlu maçtan galibiyetle ayrılan takımın hedefinde son iki maçı kazanmak var.

“DEVREYİ 28 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ”

Basın Sözcüsü Olgun Alp, yaptığı açıklamada, “Hedefimiz bu şehre şampiyonluk yaşatmak. Onun için de var gücümüzle çalışmaya gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki iki maçı da alarak devreyi 28 puanla kapatmak istiyoruz.” dedi.

“İLK YARIDA LİDERLİK ZOR GÖZÜKÜYOR”

İlk yarı da matematiksel olarak da ilk yarıyı lider bitirmenin zor olduğuna değinen Olgun Alp, “Rakiplerimiz bizden 6-7 puan önde. Zirvede mücadele eden 5 takım içerisinde ilk yarıda liderlik zor gözüküyor. Ancak ikinci yarıda iyi hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

“KAN DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELDİ”

Kan değişikliğinin iyi geldiğini de sözlerine ekleyen Olgun Alp, “Her zaman kendi evladımız olmasını istiyoruz. İkisi de Ordu’nun evladı ancak kan değişimi takıma iyi geldi. Biz de bundan mutluyuz.” diyerek açıklamada bulundu. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı