Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜCADELE EDECEĞİZ!

MÜCADELE EDECEĞİZ!

 

TFF 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can’ın 2019-2020 sezonu için verdiği teklife 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp’ten tepki geldi.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, yaptığı açıklamada kazanma fırsatı olduğu sürece haklarının yenilmemesi için mücadele edeceklerini belirterek verilen önergenin hak mağduriyeti yaşatacağını açıkladı.

VERİLEN ÖNERGEYE KARŞIYIZ

Maçlara çıkmak istediklerini açıklayan Olgun Alp, “Ligler hep iptal olursa yapacak bir şey yok ama Matematiksel şansımız olduğu müddetçe mücadele edeceğiz ve maçları yapmak istiyoruz.” Dedi. 2. Ligden 1. Lige çıkarken 18 tane seri galibiyetle şampiyon olduklarını da hatırlatan Olgun Alp, verilen önergeye karşı çıktıklarını söyledi.

Takımın Sağlık Kurulunun olduğunu vurgulayan Olgun Alp, bir profesör, 2 tane uzman doktor ile toplantı yaptıklarını ve maçlar oynanacakmış gibi futbolcuları hazır ettiklerini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı toplantıda 52 Orduspor Futbol Kulübü ile Fatsa Belediyespor’un mücadele ettiği TFF 3. Ligde maçlar ve takımların durumları bugün netlik kazanacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na verilen önergede TFF 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ise 2019-2020 sezonu için gruplarında ilk sırada yer alan takımların bir üst lige çıkmasını, 2 ile 9. sırada yer alan ekiplerin tek maç usulüyle play-off oynamasını ve küme düşmenin kaldırılmasını istediklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı video konferans ile Koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkilediğini belirterek, “Yarınların Türk sporu için önemli bir mücadeleyi ortaya koyacağımıza ve bunu hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Yarınlara daha güçlü hazırlanmamız için önemli bir imkan olduğunu ifade etmek istiyorum. Sorunları net bir şekilde teşhis edeceğiz. Uzun vadeli anlayışlarla yaklaşacağız” açıklamasında bulunmuştu. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı