Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ”

“MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ”

SMA hastası Demir Ali Bayraktar'ın annesi Av. Ezgi Bayraktar, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i makamında ziyaret ederek destek istedi.

“DUYARLI VE DESTEK OLALIM”

Mücadelelerinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Tören, “Minik yavrumuz SMA hastası Demir Ali Bayraktar'ın annesi Av. Ezgi Bayraktar misafirimiz oldu. SMA hastalığı ile mücadele eden ailemizin ve minik çocuğumuzun mücadelesinin yanındayız.

İnanıyorum ve bekliyorum Rabbim’e dua ediyorum. Demir adam koşarak başkan amcasına sarılacak. Lütfen duyarlı ve destek olalım.

Sizde şu linke tıklayarak katkıda bulunabilirsiniz. https://www.gofundme.com/f/Save-DemirAlis-Life” diyerek açıklamada bulundu.

ENGİNYURT DA DUYARSIZ KALMADI

Diğer taraftan SMA hastası Demir Ali’ye duyarsız kalmayan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da destek isteyerek, “SMA hastası Demir Ali bizim ve tüm insanlığın desteğini bekliyor. Ordu’nun evladı Demir Ali’nin kampanyasına sahip çıkmak insanlık borcudur.

Demir Ali için elimizi taşın altına koymayacağız, elimizi banka hesabımızdan göndereceğimiz destek için oynatacağız.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false