Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜCADELEYE DEVAM!

MÜCADELEYE DEVAM!

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ!”

 

 

Misli.com 3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Hedefimiz bu şehre şampiyonluk yaşatmak. O yüzden var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Bora Marangoz yönetiminde bu sezon dördüncü maçına çıkacak olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, alt sıralardan kurtulma hesapları ile çalışmalarını sürdürüyor. Deplasmanda Modafen ile mücadele edecek olan 52 Orduspor FK, devreyi üst sıralarda kapatmak istiyor.

HEDEF DEPLASMANDAN 3 PUAN İLE DÖNMEK

Yarın oynanacak Modafen maçına eksiklerle çıkacaklarını belirten Basın Sözcüsü Olgun Alp, “Devreyi üst sıralarda kapatmak için var gücümüzle mücadele veriyoruz. Modafen maçına eksiklerle çıkacağız. Kaleci Batuhan, Hakan Doğru, Berkay Yıldız, Gökhan Özer sakatlıklardan dolayı çıkamazken Gürkan Arslan ise Sarı kart cezasından dolayı önümüzdeki maça çıkamayacaklar. Ancak yine de 3 puan alarak deplasmandan dönmeyi umut ediyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.

TALİHSİZ BERABERLİK

Bu sezon ligde beraberlik takımı olan ancak Bora Marangoz yönetimindeki ilk iki maçında galibiyetler almayı başaran 52 Orduspor Futbol Kulübü, son maçında talihsiz bir beraberlik yaşamıştı.  52 Orduspor Futbol Kulübü, kendi sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor karşısında galibiyeti son dakikada kaptan Burçin Yüksel’in kendi kalesine attığı golle kaçırmıştı. Özel Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli