Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜDÜR BAŞ’TAN ÇAYBAŞI’NDA OKUL ZİYARETİ

MÜDÜR BAŞ’TAN ÇAYBAŞI’NDA OKUL ZİYARETİ

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ilçesine yaptığı ziyarette Müdürlüğe bağlı okul/kurumları da ziyaret ederken, okul müdürleri ve öğretmenler ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu.

Çaybaşı ilçesine gerçekleştirilen ziyarette, Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş de hazır bulunurken, ilk olarak Çaybaşı İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Okul Müdürü İbrahim Gaferoğlu ve idarecilerden yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri pansiyon durumu ile ilgili bilgi alan Müdür Kutlu Tekin Baş, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılan çalışmalar ve Etkin Okul Planı doğrultusunda yürütülen faaliyetlerle istişarelerde bulundu.

Öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunan Müdür Kutlu Tekin Baş, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, derse katıldı ve öğrencilerle sohbet etti.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Çaybaşı ilçesinde okul ziyaretlerine Çaybaşı İlküvez Ortaokulu ile devam ederken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılan çalışmalar ve Etkin Okul Planı doğrultusunda yürütülen faaliyetlerle istişarelerde bulundu. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı