Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜDÜR BEKYÜREK’E ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

MÜDÜR BEKYÜREK’E ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Altınordu’da çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler, birlikte Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’i makamında ziyaret etti.

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurdan Güngör Akkaya, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni   Osman Akyol, 15 Temmuz İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Banu Kalpaklıoğlu ve Serdar Görnaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen öğretmenlerin çiçek sunması sonrasında öğretmenler ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek, “Aynı mesleğin mensubu olmaktan onur duyduğum siz kıymetli meslektaşlarımın ve sizin şahsınızda tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Öğretmenlik meşakkatli, yoğun, yorucu bir o kadar da zevkli bir meslektir. Öğretmenlik mesleğinde mutluluk ürünün ortaya çıkmasıyla yaşanmaktadır. Bu mutluluk ise hiçbir meslek dalında elde edilemeyecek bir mutluluktur. Sizlere çalışma hayatınızda başarılar diliyorum' dedi.

Öğretmenler ile hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret sona erdi. Haber: Dilek TİRYAKi



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı