Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜDÜR VARGELOĞLU, ATÖLYE AÇILIŞINA KATILDI

MÜDÜR VARGELOĞLU, ATÖLYE AÇILIŞINA KATILDI

MÜDÜR VARGELOĞLU, ATÖLYE AÇILIŞINA KATILDI

Okul/kurumlarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini ve eğitim yatırımlarını yerinde görmeye devam eden Ordu Millî Eğitim İl Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat Bingöl ile birlikte Altınordu Gerce Şehit Bülent Demirkaya İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek de Müdüre eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Müdür Vargeloğlu ve beraberindekiler tarafından okul bünyesinde kurulan Tasarım Beceri Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından derslik, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, atölye ve birimleri ziyaret ederek, yapılan eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal mesafe kurallarına uyum, maske kullanımı ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan Müdür Vargeloğlu, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti, etkinliklerde bulundu. 

Müdür Vargeloğlu, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Tasarım Beceri Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin öğrencilerimiz için faydalı olacağından ve eğlenerek öğrenmenin mutluluğuna varacaklarından eminim. Ayrıca görüyoruz ki maske, mesafe, hijyen kurallarına titizlikle uyuluyor. Bu süreçte emek ve gayret gösteren tüm idareci, öğretmen ve personellerimize teşekkür ediyorum" dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı