Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MÜDÜR VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

MÜDÜR VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

MÜDÜR VARGELOĞLU, AYBASTI’DA

Ordu Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği Aybastı ziyaretinde okul/kurumlarda ve eğitim yatırım alanlarında inceleme ve denetimlerde bulundu.

Uzaktan ve yüz yüze eğitim-öğretim çalışmalarını değerlendirirken, inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Müdür Vargeloğlu, Aybastı ilçesinde Müdürlüğe bağlı okul/kurumları ziyaret ederek, talep, öneri ve ihtiyaçlar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Devam eden ve biten eğitim yatırımları ile inşaat alanları ve okullarda yapılan onarımları yerinde gören Müdür Vargeloğlu derslik, kütüphane, pansiyon, yemekhane ve uygulama okullarında inceleme ve denetimlerde bulunarak, planlanan yatırımlar ile yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri konusunda bilgi aldı.

Salgın sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, uzaktan ve yüz yüze eğitimde uyulması gereken kuralların hatırlatılması ve denetlenmesi, sosyal mesafe, maske kullanımı ve salgının önlenmesi kapsamında gerekli hassasiyetin gösterilmesi konularında görüşlerini ifade ederek, yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false