Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR VARGELOĞLU, FATSA’DA

MÜDÜR VARGELOĞLU, FATSA’DA

 

Atandığı günden beri okul ve kurum ziyaretlerini sürdüren Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa’da ziyaretlerini sürdürdü.

Ordu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ile Müdürlük İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesi’nden sorumlu Şube Müdürü Erol Başar'ın da bulunduğu ilçe ziyaretinde, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilk olarak Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

FATSA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Fatsa ilçesine gerçekleştirilen ziyarette, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve idarecilerden ilçenin eğitim öğretim durumu, yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalar konusunda brifing alan Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, büroları da ziyaret ederek, personellerle sohbet etti. Hal ve hatırlarını sordu.

Müdür Vargeloğlu, ilçe ziyaretinde COVİD-19 sürecinde evde kaldıkları sürede boş durmayarak oluşturdukları "Minik Parmaklardan Dökülenler" adlı  hikaye kitabını takdim eden Fatsa Atatürk İlkokulu 1-B Sınıfı öğrencilerini tebrik ederek, teşekkür etti.

OKUL VE KURUMLARA ZİYARET

Fatsa ilçe ziyaretine okulları ziyaret ederek devam eden Müdür Vargeloğlu, okullarda yapılan ve planlanan onarım, tadilat çalışmalarını yerinde gördü. İlimizin Fatsa ilçesinde planlanan, devam eden ve tamamlanan eğitim yatırımlarını da yerinde gören Müdür Vargeloğlu, inşaatların son durumu hakkında bilgi aldı. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenerek 20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde, sınav anında ve sınav sonrasında Bakanlığımızca belirlenmiş önlemler konusunda yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Okul ziyaretlerinde Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini de ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, "Bu süreçte özveri gösteren tüm idareci, öğretmen, personel, öğrenci ve kursiyerlerimize gayretleri için tebrik ediyor, emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

FATSA KAYMAKAMI MUHAMMET ÖMER LÜTFİ YARAN'I ZİYARET

İlçe ziyaretleri kapsamında Fatsa ilçesini ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, Fatsa Kaymakamı Muhammet Ömer Lütfi Yaran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri konusunda bir süre sohbet bulunuldu.

Fatsa Kaymakamı Muhammet Ömer Lütfi Yaran, kendisine ziyarette bulunan Müdür Vargeloğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı