Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜDÜR VARGELOĞLU, İLÇELERDE

MÜDÜR VARGELOĞLU, İLÇELERDE

​​​​​​​İlçe, okul/kurum ziyaretlerine devam eden Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kabataş ve Gölköy ilçelerinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini ve eğitim yatırımlarımızı yerinde gördü.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile gerçekleştirdiği Kabataş ilçe ziyaretinde 2023 eğitim vizyonu kapsamında planlanan 2020-2021 eğitim öğretim faaliyetleri, uzaktan eğitim süreci, EBA Destek Noktalarının kullanılması, onarım ve tadilat çalışmaları ile eğitim yatırımları konusunda İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan'dan bilgi aldı. Eğitim yatırımlarının inşaat alanlarında bir dizi incelemelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, alanda bulunan firma yetkililerinden bilgi alarak, yapılması gerekenleri değerlendirdi.

İl Müdürü Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat Bingöl ile gerçekleştirdiği Gölköy ilçe ziyaretinde eğitim yatırımları, okulların fiziki ve eğitim durumu ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu. İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk'in hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi alarak, değerlendirmelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, okul müdürlerinden ve idarecilerden yapılan ve planlanan onarım, tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinde, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Vargeloğlu, deprem tahkiki sonrası yıkım kararı verilen okullarda incelemelerde bulunarak planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı