Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MÜDÜR VARGELOĞLU, MAARİF MÜFETTİŞLERİ İLE BULUŞTU

MÜDÜR VARGELOĞLU, MAARİF MÜFETTİŞLERİ İLE BULUŞTU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri ile buluştu.

 

 

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, başkanlığında yapılan toplantıya, Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Koordinatörü Temel Şener ve maarif müfettişleri katıldı.

Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Maarif Müfettişleri ile ayrı ayrı sohbet ederek, tanışma fırsatı bulduğunu ifade eden Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, yürütülen çalışmalara ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu.

Maarif müfettişlerine eğitim öğretim yılı ile ilgili beklentilerini ve hedeflerini aktaran İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Ordu'nun eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için var gücümüz ile çalışmaktayız. Bu çalışmalarda maarif müfettişlerimizin katkısı yüksek. Yıl boyunca yapmış olduğunuz planlı programlı çalışmalardan, eğitime verdiğiniz destek ve itinalı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Müdür Vargeloğlu'nun, konuşmalarının ardından toplantı gündemi doğrultusunda gündem maddeleri değerlendirilirken, yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false