Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR VARGELOĞLU, PERŞEMBE’DE

MÜDÜR VARGELOĞLU, PERŞEMBE’DE

MÜDÜR VARGELOĞLU, PERŞEMBE’DE

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Perşembe'de Okul/Kurum ziyaretlerinde bulundu.

İlçeleri ziyaret ederek, uzaktan eğitim sürecinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini planlanan yüze yüze eğitim süreci ve eğitim yatırımları yerinde görmeye devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Töngel ile birlikte Perşembe ilçesini ziyaret etti.

Perşembe ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve İlçe Şube Müdürleri tarafından karşılanan Müdürü Vargeloğlu, bir dizi okul ziyaretlerinde bulundu.

İlçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve ziyarette bulunduğu okul/kurum idarecilerinden bilgi alan Müdür Vargeloğlu, okulların derslik, öğretmenler odası, tasarım beceri atölyesi, çok amaçlı salon, yemekhane, kütüphane, kantin ve birimlerini ziyaret etti. Ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

Perşembe ilçe ziyaretinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen kurslarda kursiyerlerle buluşan Müdür Vargeloğlu, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İşlerinde kolaylıklar diledi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı