Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MÜDÜR VARGELOĞLU SEMİNERE KATILDI

MÜDÜR VARGELOĞLU SEMİNERE KATILDI

MÜDÜR VARGELOĞLU SEMİNERE KATILDI

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlük Ölçme ve Değerlendirme Merkezi (ÖDM)'nde görevli öğretmenler tarafından, ilimiz genelinde görevli ortaokul öğretmenlerine yönelik düzenlenen Ölçme ve Değerlendirme ile Beceri Temelli Soru Hazırlama Teknikleri konulu hizmet içi seminere katıldı.

Ordu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ayfer Oral Aydın'ın beraberinde bulunduğu ziyarette ara tatil döneminde seminere katılan öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Vargeloğlu, bir süre sohbet ederek, alınan eğitimin önemine değinirken, öğretmenlere talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen seminere katılan Müdür Vargeloğlu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Eğitimde emeği geçen idareci ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, katılım sağlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Ölçme ve Değerlendirme ile Beceri Temelli Soru Hazırlama Teknikleri konulu seminere 16.11.2020 - 20.11.2020 tarihleri arasında (ara tatilde) Korgan, Ünye, Fatsa ve 2 grupta Altınordu da olmak üzere 5 ayrı kurs merkezinde 75 öğretmenin katılımı ile yapılmaktadır. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı