Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN AKKUŞ’A ÇIKARMA

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN AKKUŞ’A ÇIKARMA

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe/okul ziyaretleri kapsamında Akkuş Akpınar ve Salman'da, bir dizi okul/kurum ziyaretlerinde bulunarak, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

 

 

 

 

Akkuş ilçesindeki ziyaretlerinde Akpınar Ortaokulu, Ömer Çam İlkokulu, Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi, Salman İlkokulu ve Salman Ortaokulu ile Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçlarını sorarken, yapılan eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gördü.

 

Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan ile İl Millî Eğitim Şube Müdürü Musa Gözüdik'in beraberinde bulunduğu okul ziyaretlerinde Akkuş Akpınar Ortaokulu, Ömer Çam İlkokulu, Salman Çok Programlı Anadolu Lisesi, Salman İlkokulu ve Salman Ortaokulu ziyaretinde okulların derslik, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, atölye ve birimlerini ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu. Okullarımızdaki EBA Destek Noktalarında, evlerinde internet imkânı olmayan öğrencilerle bir araya gelerek canlı ders ile eğitim alan öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederken, öğretmenler odasında öğretmenlerle istişarelerde bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbette bulunarak, onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

 

İl Müdürü Vargeloğlu, "İlimizin her köşesinde, her şartta geleceğimizin teminatları çocuklarımızın ve gençlerimizin içinde bulunduğumuz çağın getirdiği koşullar doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştiren öğretmenlerimiz, sevginin, bağlılığın, adanmışlığın en güzel örneklerine tanık olan şanslı insanlardır. Bu güzel duygular içerisinde büyük bir fedakârlıkla mesleklerini icra etmeye çalışan Eğitim Kenti Ordumuzun kıymetli neferleri, eğitimin her alanındaki 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yaptığı çalışmalarla öğrencilerimize verdiği değeri görmek bizleri mutlu ediyor. Sizlerin her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor, gayret ve destekleriniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." İfadelerini kullandı.

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe/okul ziyaretleri kapsamında Akkuş ilçesine bulunduğu ziyarette deprem tahkiki sonrası yıkım kararı verilen okullarda yıkımı yapılan alanlarda ve yıkılma kararı verilen okullarda da incelemelerde bulundu. Yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Akkuş ilçe ziyaretinde İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'yi ziyaret eden İl Müdürü Vargeloğu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı