Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretlerine Altınordu ile devam etti.

Altnordu ilçe ziyaretinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ve Şube Müdürü Erol Başar da hazır bulunurken, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ilk olarak Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Altınordu ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve idarecilerden ilçenin eğitim öğretim durumu, yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalar konusunda brifing aldı.
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde büroları ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar konusunda bilgi alan Müdür Vargeloğlu, personellerle sohbet etti. Hal ve hatırlarını sordu.
Altınordu ilçe ziyaretine okullarla devam eden Müdür Vargeloğlu, okullarda yapılan ve planlanan onarım, tadilat çalışmalarını yerinde gördü. İlimizin eğitim yatırımlarını da ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, inşaatların son durumu hakkında bilgi aldı. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenerek 20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınav öncesinde, sınav anında ve sınav sonrasında Bakanlıkça belirlenmiş önlemler konusunda yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu