Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN MESUDİYE VE KABADÜZ ZİYARETLERİ

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN MESUDİYE VE KABADÜZ ZİYARETLERİ

 

İlçe gezileri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinde, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kabadüz ilçesini ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Baş ve idarecilerden ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımları, yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda brifing aldı. Büroları ziyaret ederek, personellerle tanıştı.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'yı ziyaret eden Müdür Vargeloğu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

İlçe ziyaretinde okul/kurumlarımıza bir dizi ziyaretlerde bulunan Müdür Vargeloğlu, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. 

Mesudiye ilçe ziyaretinde, ilk olarak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Güngör Daşkın'dan ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımları, yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda brifing aldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından, okul/kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulunan Müdür Vargeloğlu, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Spor salonu, derslik, pansiyon, yemekhane, kütüphane ve kodlama atölyesinde incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan ve planlanan kurslarla ilgili bilgi aldı. Hasta ve yaşlı bakım kursiyerleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false