Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETLERİ

MÜDÜR VARGELOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETLERİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu’da bulunan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri'ne bağlı okulları ziyaret etti.

 

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim Sanat Merkezi,  YİKOB Özel Eğitim Anaokulu ve Altınordu Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında okul yöneticilerinden okullarla ilgili bilgi alan Müdür Vargeloğlu, okullardaki öğretmenlerle de bir araya geldi. Okulun ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceleyen Müdür Vargeloğlu, içinde bulunulan süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmek için özveriyle çalışan eğitim camiasının, sürece en büyük katkıyı sunan meslek gruplarından olduğunu ifade ederken öğrenci ve velileri doğru ve sağlıklı bilgilendirerek yapılan rehberlik çalışmalarıyla onlara verilen desteğin önemini  de vurguladı.  

Ziyaretleri esnasında Müdür Vargeloğlu, Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim Sanat Merkezi idareci ve öğretmenlerinden, geçtiğimiz günlerde Millî Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'a da sunumu yapılan COVİD-19 Robotu'yla ilgili bilgi aldı. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı