Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSABAKA BAŞLADI!

MÜSABAKA BAŞLADI!

Ordu’da bilek güreşi Türkiye birinciliği müsabakaları başladı.

 

 

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A (Erkek-Kız) Türkiye birinciliği müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda Açılış Seremonisi ile başladı. 

Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Denetimli Serbestlik İl Müdürü Özcan Tekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Protokolü, sporcular ve antrenörler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Gençler A (Erkek-Kız) Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği Müsabakaları Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda başladı. 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Birinciliği müsabakaları 2 gün boyunca sürecek.

Müsabakaların ikinci günü 24 Mart 2024 tarihinde Altınordu Atatürk Spor Salonunda devam edecek.

Açılış konuşmasına yapan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Sayın Valim, Sayın Büyükşehir Başkan Vekilim, Sayın protokol üyeleri, kıymetli hakemlerimizi, antrenörlerimiz, öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı çok kıymetli sporcularımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Milli Eğitim Bakanlığımızla iş birliği içinde düzenlenen okul sporlarımız Gençler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası için hoş geldiniz. Sizleri Sayın Valimizin himayesinde Ordumuzda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Organizasyonda emeği geçen başta Sayın Valimiz Muammer Erol’a, Büyükşehir Belediyemize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Emniyet güçlerimize, sağlık ekiplerimize ve emeği geçen personellerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. İnşallah burada güzel neticelerle çalışan gençlerimiz hedeflerine ulaşır ve illerine sevinçle mutlulukla döner bir kez daha hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kategorilerinde dereceye giren sporculara Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Denetimli Serbestlik İl Müdürü Özcan Tekin, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç başarı belgelerini ve madalyalarını takdim etti.

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı