Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

MUSTAFALI’DA “BÜTÜNLEŞTİREN” YOL

MUSTAFALI’DA “BÜTÜNLEŞTİREN” YOL

Gülyalı Belediye ekipleri Mustafalı Mahallesi İmamlı semtinde gerçekleştirilen çalışmayla vatandaşların yıllardır beklediği yol hasretine son verdi.

 

2020 yılı yol betonlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Gülyalı Belediye ekipleri Mustafalı Mahallesi İmamlı semtinde gerçekleştirilen çalışmayla vatandaşların yıllardır beklediği yol hasretine son verdi.

Ordu Valiliğinin YİKOB aracılığıyla ilçelerde gerçekleştirdiği yol çalışmaları kapsamında ilçemize ayırdığı betonlama çalışmalarının Mustafalı Mahallesi’nde tamamlanmasının ardından kalan kısımları Gülyalı Belediyesi ekipleri tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

650 METRELİK YOLDA ONLARCA HANE TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU

Pandeminin getirdiği ekonomik olumsuzluklara rağmen dur durak bilmeden vatandaşların yol problemlerini ortadan kaldırdıklarını belirten Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Mustafalı Mahallemizin İmamlı semtinde 650 metrelik güzergâhta gerçekleştirilen koordineli çalışmayla onlarca hanemizi toz ve çamurdan kurtardık. İlk etapta Ordu Valiliğimizin YİKOB aracılığıyla ilçelerde gerçekleştirdiği program kapsamında İmamlı semtine 108 m3’lük betonlama çalışması gerçekleştirildi. Güzergâhın tamamlanarak bütünlük oluşturması ve mahallemizdeki sorunun çözümlenmesi için Gülyalı Belediyesi olarak kalan bölümde 352 m3’lük (yaklaşık 500 m) betonlama daha gerçekleştirmiş olduk. Hasretle beklenen bir sorunu daha ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

BAŞKAN TEPE’DEN VALİ TUNCAY SONEL’E TEŞEKKÜR

Vatandaşların sorunlarının ortadan kalkmasını merkeze alan bir anlayışla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Tepe, “Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e vatandaşlarımız ve ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı