Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

NOSTALJİ DOLACAK!

NOSTALJİ DOLACAK!

Altınordu yeşilçam konseri ile nostalji dolu bir akşam yaşayacak.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla birçok ilke imza atan Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Düzenlediği sanat etkinlikleriyle on binleri bir araya getiren Altınordu Belediyesi, bu defa da 24 Eylül Cumartesi günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) saat 20:00’de başlayacak ücretsiz “Yeşilçam Konseri” ile Altınordulu’lara nostalji dolu bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

 

 YEŞİLÇAM FİLMLERİNİN UNUTULMAZ SESLERİ BELKIS ÖZENER VE ÇİĞDEM GÜRDAL ALTINORDULU’LAR İLE BULUŞUYOR 

24 Eylül Cumartesi günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezindeki yapılacak konserde bir döneme damgasını vurmuş Yeşilçam’ın hafızalara kazınan filmlerinin unutulmaz sesleri Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal Altınordulular ile buluşacak.

Yeşilçam’ın efsane sanatçıları Hülya Koçyiğitlerin, Emel Sayınların, Türkan Şorayların rol aldığı unutulmaz filmlerin zihinlere kazınan efsanevi şarkılarını seslendiren sanatçılar Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal, konsere gelenlere unutamayacakları müzik ve nostalji dolu bir akşam yaşatacaklar.

Tüm ülkede dillere pelesenk olmuş “Sevemedim Karagözlüm”, “Aşkım Bahardı”, “Azize” gibi Yeşilçam’ın efsaneleşmiş şarkılarının da seslendirileceği konser ile Altınordu Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerinde bir başka ilke daha imza atacak.

 “TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİ” 

Göreve geldiği günden itibaren klasik belediyecilik hizmetlerinde yaptığı atılımlar yanında sosyal ve kültürel belediyecilik alanında yaşattığı ilkler ile Altınordu’yu bir kültür ve sanat şehri olarak hafızalara kazıyan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm hemşehrilerini konsere davet etti.

Güzel bir hafta sonu akşamında hep birlikte Altınordu ailemiz ile bir arada olacağız diyen Başkan Tören “Tüm hemşehrilerimizi 24 Eylül Cumartesi akşamı Akyazı Sahilimizde bulunan Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştireceğimiz “Yeşilçam Konseri”ne kıymetli aileleri ile birlikte davet ediyorum” diye konuştu.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı