Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ODÜ AKADEMİK YILI BAŞLADI

ODÜ AKADEMİK YILI BAŞLADI

 

2006 yılında kurulan ve her geçen yıl gelişerek büyüyen, yaklaşık 20 bin öğrencisi, 735 akademik personeli ile 2019-2020 akademik yılına başlayan Ordu Üniversitesi'nin (ODÜ) Akademik Yılı, düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Büyük bir kalabalığın katıldığı törene Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Emrullah İşler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

 

VEKİL GÜNDOĞDU KONUŞTU

Törene katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Ordu Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı açılış törenini gerçekleştirdik. Ordumuza okumaya gelen tüm kardeşlerimizi, birer hemşehrimiz ve gönül ortağımız olarak görüyoruz. Yeni dönem hocalarımıza, öğrencilerimize ve şehrimize hayırlar getirsin inşallah" dedi.

 

ENGİNYURT AÇILIŞ TÖRENİNDE

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu Üniversitesi 2019-2020 akademik yılı açılış törenine katıldı. Enginyurt, yeni akademik yıl için “Ülkemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli