Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ODÜ’DE ENGELLİLER İÇİN PROGRAM

ODÜ’DE ENGELLİLER İÇİN PROGRAM

 

Ordu Üniversitesi’nde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Müzik ve Sahne Sanatları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, İkizce MYO Müdürü Öğr. Gör. Hülya Solak, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Ordu Üniversitesi olarak engelli öğrencilerimizin akademik ve sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak biçimde eğitim programları düzenleyerek onlara uygun eğitim, araştırma ve barınma ortamları oluşturmak amacıyla çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdürmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve onların hiçbir şekilde mağduriyet yaşamamaları için Ordu Üniversitesi olarak elimizden geldiği ölçüde engelleri kaldırmaya her zaman hazırız. Bu düşüncelerle ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm özel bireylerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi ile devam eden “Engelliler Günü” programı kısa film gösterimi ve müzik dinletisinin ardından sona erdi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false