Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÖDÜL ALAN ÖĞRETİM ÜYESİNE REKTÖR AKDOĞAN’DAN TEBRİK

ÖDÜL ALAN ÖĞRETİM ÜYESİNE REKTÖR AKDOĞAN’DAN TEBRİK

2020 Yılının En İyi Makalesi Ödülünü alan öğretim üyesine Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’dan tebrik.

 

 

 

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan 2020 yılında yayınlanan en iyi makale ödülünü alan Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ı makamında kabul etti.

Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar, Journal of Emergency Nursing dergisinde yayınlanan makalesi ile “Emergency Nurses Association ve Journal of Emergency Nursing” tarafından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”ne layık görüldü.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Küçük Alemdar’ın  gerçekleştirmiş olduğu nitelikli bilimsel çalışmasının ardından “2020 Yılında Yayınlanan En İyi Makale Ödülü”nü alması, Üniversitemizin hem uluslararası arenada tanınırlığının hem de bilim dünyasında bir adım daha öne çıktığının önemli bir göstergesidir. Bilimsel çalışmalar yürüten tüm araştırmacılarımıza örnek teşkil edeceğine inandığım bu başarısından dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı