Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) derece elde eden öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Ordu’da derece elde eden öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen törende başarılı öğrencilere plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından takdim edildi. Törene derece elde eden öğrencilerin aileleri ve okul yöneticileri katıldı.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, törende yaptığı konuşmasında, "Öğrencilerimiz, sınav sürecinde gösterdikleri üstün başarı ile bizleri gururlandırdılar. Bu başarı, azim ve çalışmanın bir sonucudur. Onları destekleyen aileleri ve öğretmenleri de bu başarı da önemli pay sahibidirler. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, onlara her daim destek olup katkı sunan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Müdür Bekyürek, öğrencilerle sınav süreci ve geleceğe yönelik hedefleriyle alakalı yaptığı sohbetin ardından kendileriyle günün anısına binaen hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.4 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı