Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

“Bize Öğretmenini Anlat Öğretmenim” konulu hatıra yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Bize Öğretmenini Anlat Öğretmenim" konulu öğretmenler arası hatıra yarışmasının ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği ve nitelikli hatıra metinlerinin gönderildiği yarışmada Altınordu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Yıldırım “Bir Hayatla Bin Hayata Dokunmak” adlı eseriyle 1’inci oldu. Yarışmada Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Yadigâr Padar Karakuş 2’inci, Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Goncagül Ustaoğlu 3’üncü olurken özendirme ödüllerini ise Yeşilyurt Ahmet Karlıbel Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Nihal Çabuk ile Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Özlem Güneş paylaştı.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, törende yaptığı konuşmasında; “Öncelikle her birinizin öğretmenler gününü kutlar, öğretmenlik hayatınızda sağlıklı, huzurlu, bereketli ve verimli nice yıllar dilerim. Cumhuriyetin 100’üncü yılını idrak ederken bu örnek kişilikleri yazı yoluyla ölümsüzleştirmek, öğretmenlerimizi yazmaya özendirmek, kurumumuz Taşbaşı eğitim kültür sanat ve edebiyat dergisine eser çeşitliliği kazandırmak amacıyla Müdürlüğümüzce duyurusunu ekim ayı içerisinde yaptığımız “Bize Öğretmenini Anlat Öğretmenim” konulu hatıra yarışmasına katıldınız. Titiz bir değerlendirme sonucunda yarışma dereceleri ilan ettiğimiz gibi tecelli etti. Sizleri kutluyorum. Eğitim öğretim hayatımız boyunca mutlaka bizi etkileyen bize yön veren bir öğretmen ya da öğretmenlerimiz olmuştur. Her biriniz hayatınızın bir döneminde yüreğinize dokunan, sizde iz bırakan öğretmenlerinizi anlattınız. Keyifle okuduk. Dereceye giremeyen ve siz dereceye giren tüm öğretmen arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Yapacağımız diğer yarışmalara da katılımlarınızı beklerim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, katılım belgelerini ve hediyelerini takdim etmesiyle tören sona erdi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu