Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLER PROJEYE DOYMUYOR

ÖĞRENCİLER PROJEYE DOYMUYOR

ÖĞRENCİLER PROJEYE DOYMUYOR

Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning Proje Ekibi, Altınordu ilçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’i ziyaret etti.

Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Sema Altuntaş, e-Twinning proje ekibi öğretmenleri ve proje çalışmalarında yer alan öğrenciler ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette proje ekibinde yer alan öğretmenler ve öğrenciler yaptıkları çalışmalar ile ilgili Müdür Bekyürek’e sunum yaptılar. Bilişim teknolojileri alan şefi Huriye Aydın Tibilli: "5 ortaklı 'Ormanlar Yanmasın Geleceğimiz Kararmasın" adlı ulusal bir proje çalışması yürüttük. Projenin öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum, projemizde öğrencilerimize ormanların önemini ve nasıl korunabileceğini aktarmaya çalıştık. Projemiz başarılı bir şekilde tamamlandı." dedi.

Özel eğitim öğretmeni Sevil Şentürk: "13 ortaklı 'Özelim e-Twinning'deyim' uluslararası bir projesini özel eğitim sınıfımızdaki öğrencilerimiz ile yürüttük. Özel öğrencilerimizin proje çalışmalarında da güzel ve anlamlı etkinlikler yapabileceğini göstermek istedik. Projemiz güzel çalışmalarla başarılı bir şekilde sonuçlandı." diye konuştu.

 Özel eğitim öğretmenimiz Demet Kırca: "Biz de özel eğitim öğrencilerimiz ile birlikte 'Yeşeren Sınıflar' isimli e-Twinning projesini gerçekleştirdik. Proje çalışmaları çok zevkli, eğlendirici ve dinlendiriciydi. Öğrencilerimiz için çok anlamlı ve güzel bir proje çalışması oldu. Çalışmalarımız başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı." İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Okulumuzda çok güzel proje çalışmaları yapılmış. Bu güzel çalışmaların önümüzdeki yıllarda artarak devam etmesini dilerim. Proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve onlara desteğini esirgemeyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaret gelen öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekyürek tarafından kitap hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı