Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLERDEN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ

ÖĞRENCİLERDEN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ



Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi ziyaretçilerle buluştu.

Okula ait halı sahada gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi açılışına İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’da katıldı.

Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Feray Eren, proje yürütücüsü Mehmet Esen ve proje koordinatörü Ali Diker in önderliğinde 21 öğretmen 48 öğrenci ile toplamda 24 projenin yer aldığı fuarda tasarım, inceleme, araştırma türünde projeler yer alıyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgi ve beğenisini toplayan projeler yarın da ziyaretçilere açık olacak.

Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ile birlikte Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisinde tüm stantları gezerek öğrencilerin sunumlarını dinledi.
 Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay B
ilim fuarı ile ilgili Okul Müdürü Feray Eren, ayrıca projelere danışmanlık eden ve bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere projeleri sunum yapan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı