Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİZ”

“ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİZ”

“ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİZ”

 

“Telafide Ben de Varım” projesi kapsamında Haki Yener İlkokulunda "Kur'an-ı Kerim Okuma, Anadolu Çocuk Oyunları, Çevre Bilinci, Eğitimde Drama, Öğrenme Güçlüğü, Tarımsal Faaliyetler, Doğayı Keşfediyorum, Zekâ Oyunları, Temassız Çocuk Oyunları" kurs faaliyetleri yürütülmektedir.

Telafide Durugöl Ortaokulu

“Telafide Ben de Varım” projesi kapsamında Durugöl Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sevgi Tetik tarafından "Kuran-ı Kerim" eğitimi faaliyeti yürütülmektedir.

Telafide Vakıfbank İlkokulu

“Telafide Ben de Varım” projesi kapsamında Vakıfbank İlkokulumuzda Sınıf Öğretmeni Sercan Yılmaz tarafından 1.sınıf öğrencilerine yönelik "Okuma Yazma" kursu faaliyeti yürütülmektedir.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemek amacıyla yapılan "Telafide Ben de Varım" faaliyetlerine katılan öğrencilere başarılar dileriz. Faaliyetlerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi de tebrik ederiz” denildi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli