Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ!

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ!

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ!

Kızılay'dan öğrencilere sınava hazırlık kitapları desteği.

İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaş tarafından Kızılay'a bağışlanan sınava hazırlık kitapları Karacaömer Ortaokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Kitapların dağıtım programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Kızılay Ordu Şubesi Başkanı Birnur Fatma Enginyurt, Karacaömer Ortaokulu Müdürü Avni Çakır, okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Öğrencilerimiz, çocuklarımız ülkemizi emanet edeceğimiz geleceğimizdir. Geleceğimizin çok iyi olması, ülkemizi dünya ulusları arasında saygın konuma taşımaları, çocuklarımızın iyi eğitim almalarına bağlıdır. Hayırsever vatandaşımız ve Kızılay kurumumuz hem bu alanda farkındalık oluşturmak hem de bir grup öğrencimize destek olmak amacıyla böylesine güzel bir çalışmaya imza atmışlar. Öğrencilerim adına kıymetli hayırseverimize, kitapların ulaşmasına katkı sunan Kızılay Ordu Şubesi Başkanı Birnur Fatma Enginyurt ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu örnek çalışmanın tüm hayırseverlere emsal teşkil etmesini, çocuklarımızın eğitimlerine imkânları ölçüsünde destek vermelerini temenni ediyorum." dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı