Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLERE UZAKTAN EĞİTİM İMKANI!

ÖĞRENCİLERE UZAKTAN EĞİTİM İMKANI!

ÖĞRENCİLERE UZAKTAN EĞİTİM İMKANI!

Öğrencilere tablet desteği sürüyor.

Uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilere uzaktan eğitim imkânı sağlamak amacıyla tablet dağıtımı yapılacak.

Elverişsiz sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilere uzaktan eğitim imkânı sağlamak için FATİH Projesi kapsamında tedarik edilen Tablet Bilgisayar Setleri (TBS) Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine dağıtımı yapıldı.

Bu kapsamda Altınordu ilçesi Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezinde tablet dağıtım töreni düzenlendi. Törene Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ayfer Oral Aydın, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Korgan ve Ünye ilçelerinin İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve idarecileri katıldı. Tabletler EBA destek noktalarına ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Bugün uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrencilerimiz için tamamı Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından tedarik edilen 785 tablet geleceğimizin teminatı evlatlarımıza ulaştırılması için yetkililerimize teslim ediyoruz. Emeği geçen herkese Eğitim Kenti Ordu adına teşekkürlerimi sunuyor, öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı