Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Düzenli olarak okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle iç içe olan Altınordu İlçe Milli Eğitim Onur Bekyürek, yeni haftaya Hicabi Çelebi Ortaokulunu ziyaretiyle başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, 02 Ekim 2023 Pazartesi günü Hicabi Çelebi Ortaokulunu ziyaret ederek yeni haftaya başlangıç yaptı. Müdür Bekyürek, ziyaretine bayrak törenine katılarak başladı. Bayrak töreni sonrasında sınıfları ziyaret etti. Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle birlikte dersleri takip edip öğrencilerin etkinliklerini izledi. Öğrencilerle sohbet ederek görüşlerini dinledi. Okul Müdürü Rüstem Acet’ten okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulundu. Müdür Bekeyürek, öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti. Öğretmenleren, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlardaki beklentilerini dile getirdi. 

Müdür Bekyürek,öğretmen ve öğrencilere sağlıklı ve başarılı eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.  Haber: Müberna AVCI

 



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu