Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler günü Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları saat 09:30 da Atatürk Anıtına çelenk sunularak başladı.

Programa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Avni Günay, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İl ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Atatürk Anıtı önüne Ordu İl Milli Eğitim Müdür Vekili Avni Günay tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Çelengi konularak başlayan çelenk sunma törenine Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edildi. Çelenk sunma töreninin ardından aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Emekli Öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Avni Günay'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla tören sona erdi.

Daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurdan Güngör Akkaya, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni   Osman Akyol, 15 Temmuz İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Banu Kalpaklıoğlu ve Serdar Görnaz ile Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete gelen öğretmenlerin çiçek sunması sonrasında Kaymakam Karahan, Müdür Bekyürek ve öğretmenlerle sohbet etti.  Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false