Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÖĞRETMENLER ŞAMPİYON OLDU

ÖĞRETMENLER ŞAMPİYON OLDU

ÖĞRETMENLER ŞAMPİYON OLDU

Öğretmenler arası voleybol turnuvasında öğretmenler şampiyon oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlenen "Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası" final maçı ile sona erdi.

Her ilçeden bir takım olmak üzere toplam 19 takımın yer aldığı turnuvada Altınordu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin takımları finale kaldı. İlçede düzenlenen final müsabakasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Uzunçakmak, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Keramettin Duran Şahin, Ramazan Töngel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hürrem Tanrıverdi ve Sezayi Okutanil birlikte izledi.

Müsabakalar sonrasında kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon olan takıma kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlemiş olduğumuz turnuvaya katkı sunan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Ekip ruhuyla çalışarak, birlik ve beraberlik içinde çok güzel işler ortaya koyuyoruz. İlçelerimizden bu bilinçle takım oluşturan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Turnuva ikincisi olan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün takımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, turnuva üçüncüsü Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün takımına Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Uzunçakmak, turnuva dördüncüsü olan Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün takımına Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, madalya ve kupa töreninin ardından, turnuvada emeği geçenlere plaket takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şampiyon olan öğretmenleri tebrik ederiz denildi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false