Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OKUL DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

OKUL DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Millî Eğitim İl Müdürü Kutlu Tekin Baş, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 2. Kanaat dönemine yönelik yapılan hazırlıkları ve varsa eksiklikleri incelemeye devam ediyor.

Ordu Millî Eğitim İl Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul/kurum ziyaretleri kapsamında okullara gerçekleştirdiği ziyarette boya, onarım, tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde gördü. 

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu Şehit Okan Melikoğlu İlkokulu/Ortaokulu'nu ziyaret ederken, 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. kanaat döneminde yapılan çalışmalar, 2. kanaat dönemine yönelik planlanan faaliyetler ve çevre düzenlemesi, boya, tadilat çalışmaları, detaylı temizlik ile ilgili bilgi aldı. 

Müdür Baş, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in de hazır bulunduğu okul ziyaretinde, Altınordu ilçesindeki okullarda yürütülen onarım, tadilat, boya, çevre düzenlemesi ve etkileşimli tahta kurulum çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, tasarım beceri atölyesi kurulabilecek alanlarda da incelemelerde bulundu. Haber: Cemil ORDU



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false