Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Çatalpınar'da okul müdürleri ile buluştu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, saha ziyaretlerini aralıksız sürdürürken, idareci, öğretmen ve öğrenci buluşmaları kapsamında Çatalpınar ilçesinde Okul Müdürleri ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu, Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Çatalpınar ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürleri ile buluştu.

Çatalpınar İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Kına ve idarecilerin hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde Okul Müdürleri bir araya gelerek, 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik planlanan eğitim öğretim hazırlıkları konusunda bilgi aldı.

Çatalpınar ilçesindeki okul müdürlerinin bir araya geldiği toplantıda sohbette bulunan Müdür Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimde alınması gereken tedbirler, okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesi, ilçedeki akademik başarı düzeyi ile ilçede bulunan yatırımlar ve güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Okul müdürlerinden yürütülen çalışmalar ve yapılan planlamalar konusunda bilgi aldı, yapılan çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Toplantıda ilimizde yürütülen eğitim öğretim çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulunan Vargeloğlu "İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakârca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum. Deprem tahkiki sonrası ilçede devam eden yıkım-yapım, güçlendirme, onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gördük. Takibini yapıyoruz. Sizler de okullarımızın 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerekli tedbirleri alarak, 2023 Eğitim Vizyonumuz doğrultusunda ekip ruhuyla çalışarak başarıyı birlikte yakalayacağız." dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false